Походження кави

Кава натуральна в зернах

Наша кава вирощується в усьому світі в регіонах і країнах які простягаються між північним і південним тропіком. Таким чином, найбільшим постачальниками кавових зерен є такі країни, як Бразилія, Колумбія, Ямайка, Ефіопія, Індонезія та Індія.
Арабіка характеризується м'якістю, інтенсивним ароматом та насиченим смаком, в той час як кава робуста в цілому має свою гірчинку і містить більше кофеїну. Обидва сорти кави можуть змішуватися між собою.
В основі нашої кави лежить висока якість арабіки з Колумбії, Гватемали, Коста-Ріки, Кенії, Суматри і Бразилії. Наша кава обсмажується не в місцях її вирощування, а в Англії куди вона прибуває ще зелена, що забезпечує завжди прекрасний аромат і смак. Насправді, в будь-який момент часу в нашого виробника знаходиться понад 40 кращих видів кави, з різних куточків світу

Секрет приготування гарної кави не є таким складним. Вам потрібна хороша суміш добре обсмажених зерен кави, помелених до досконалості. Кава має вижиматися під тиском 9 бар в часовому проміжку від 23 до 28 секунд і у вас є готова чашка еспрессо. Це звучить легко, але для цього треба багато практикуватися. Можна додати і той факт, що 60 відсотків людей п'ють еспрессо з молоком (капучіно або латте) % .
Звичайно, ми знаємо, що для капучино і латте може бути іноді необхідно зробити суміш кави сильнішою, але ідея та ж і наші еспрессо засновані на високій якості Арабіки з Коста-Ріки, Гватемали, Бразилії.

Comments:

 

НАШЕ РОЗТАШУВАННЯ

map


Наша адреса: 
Україна, м. Львів
вул. Липинського, 4 
тел. 253-25-52


Понеділок - П'ятниця: 
10:00 - 19:00

Субота, Неділя - вихідний

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

mail2

Joomla Templates - by Joomlage.com