Нефільтрована кава збільшує ризик для здоров’я

Два недавніх дослідження показали, що споживання кави, яка не проходить фільтрацію, призводить до підвищення рівня холестерину і/або гомоцистеїну.

Перше дослідження, проведене в Нідерландах доктором Мариною Груббен, було опубліковано в «Американському журналі клінічного харчування». В ньому брали участь 64 здорових дорослих чоловіки, які пили 6 великих чашок нефільтрованої кави на протязі двох тижнів. Результати показали збільшення рівня гомоцистеїну на 10%. Вчені пов’язують це з можливим підвищенням ризику розвитку серцевих захворювань на 10 %.

В другому дослідженні учасники пили нефільтровану каву на протязі 2х тижнів. Спостерігалось збільшення рівня холестерину в крові на 2 мг/дл. Після 2х тижнів вони перейшли на фільтровану каву і рівень холестерину в крові провернувся до попередніх показників.

Comments:

 

НАШЕ РОЗТАШУВАННЯ

map


Наша адреса: 
Україна, м. Львів
вул. Липинського, 4 
тел. 253-25-52


Понеділок - П'ятниця: 
10:00 - 19:00

Субота, Неділя - вихідний

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

mail2

Joomla Templates - by Joomlage.com