coffe prod2Наша кава вирощується в усьому світі в регіонах і країнах які простягаються між північним і південним тропіком.
Арабіка характеризується м'якістю, інтенсивним ароматом та насиченим смаком, в той час як  робуста в цілому має свою гірчинку і містить більше кофеїну. Обидва сорти кави можуть змішуватися між собою.
В основі нашої кави лежить висока якість арабіки з Колумбії, Гватемали, Коста-Ріки, Кенії, Суматри і Бразилії. Наша кава обсмажується не в місцях її вирощування, а в Англії куди вона прибуває ще зелена, що забезпечує завжди прекрасний аромат і смак.

ТзОВ ОЛБОРО-А - ексклюзивно імпортує натуральну обсмажену каву в асортименті (є можливість обрати рецептуру), з можливістю нанесення приватної торгової марки. Індивідуальний підхід та якість товару - гарантуємо.

 

 

 КАВА ЗЕЛЕНА З УСІХ КУТОЧКІВ СВІТУ

 ____________________________________________________

colombia-excelso-rfa

 

ТзОВ ОЛБОРО-А імпортує високоякісну зелену каву від провідних постачальників в світі. З 2010 року ми пропонуємо найцікавіші кавові суміші представлені в світі, з органічних та тропічних лісів, а також унікальну каву.
Контакти в Х'юстоні, Сан-Дієго та Провіденсі, а також із підтримкою Neumann Kaffee Gruppe, ми маємо доступ но найкащих сортів кави  всього світу.
Кава зберігається в Сіетлі, Сан-Леандро (штат Каліфорнія), Джерсі-Сіті, Х'юстоні, Новому Орлеані, Лондоні, Берліні, та інших містах, що дозволяє швидко і ефективно переміщати каву клієнтам в широкому асортименті та високої якості.
З трьома торговельними партнерами в США, Великобританії та Німеччині, контролем якості кожної партії, ми пропонуємо найкращу якість, увагу та обслуговування кожного з наших клієнтів.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

У 2005 році австрійські вчені підтвердили, що кава з кофеїном може тимчасово сконцентрувати увагу і память. Після того, як добровольцям дали порцію кофеїну, яка дорівнює приблизно двом філіжанкам кави, активність їх мозку збільшилася на двох ділянках: перша – відповідає за пам'ять, друга – за увагу. Результати були отримані з допомогою технології МРТ (томографії).

Тепер за результатами нового дослідження, опублікованого в журналі «Неврологія» - медичному журналі Американської академії неврології – вчені з’ясували, що ефект кави може бути довшим – особливо у жінок.

На початку 4х річного дослідження всі учасники пройшли ретельну оцінку базових функцій – пізнавальна здатність була протестована разом з другими показниками, зв’язаними з судинами: високий кров’яний тиск і високий рівень холестерину. Учасники були досліджені ще раз через 2 роки, а потім через 4

Детальніше: Три філіжанки кави щодня допомагають зберегти пам’ять

Люди часто говорять, що «залежність» від кофеїну багато в чому подібна на «залежність» від магазинів, роботи або телебачення. Термін «залежність» насправді відноситься до сильної залежності від наркотиків, яка характеризується крайнім абстинентним синдромом, толерантністю до даної дози і втратою контролю або необхідністю вживати все більше і більше речовини будь-якою ціною. Наркомани схильні проявляти антисоціальну поведінку або навіть скоювати злочини, щоб продовжити приймати речовину. Ті, хто вживають напої які містять кофеїн, не підпадають під цю категорію. За даними Всесвітньої організації здоров’я, «не існує ніяких доказів, що вживання кофеїну має якісь фізичні і соціальні наслідки, які пов’язані з серйозним зловживанням наркотиків». Тобто кофеїн не викликає привикання в загальноприйнятому розумінні і в розумінні Міністерства охорони здоров’я. Але якщо різко перервати регулярне вживання кофеїну, деякі люди можуть відчути головний біль, слабість або сонливість. Ці симптоми можуть тривати приблизно день, та їх можна уникнути, якщо зменшувати вживання кофеїну поступово.

За даними одного дослідження на тваринах, що проводилося в університеті Рутгерса, поєднання фізичних вправ і вживання кофеїну збільшило знищення передракових клітин. Ці позитивні результати повинні бути перевірені на людях, але, тим не менше, чіткий взаємозв’язок між кавою, фізичними навантаженнями та раковими клітинами є навіть в мишей.

Одне лише вживання кофеїну допомагало знищувати передракові клітини шкіри. Одні лише вправи також допомагали знищити передракові клітини шкіри… Але і те і інше разом, забезпечило більш суттєвий захист. Доктор Алан Конні, директор лабораторії Калмана Рутгерса і один з авторів газети, відзначають якийсь зв'язок між ними.

Звичайно, це не являється заміною сонцезахисному крему.

Два недавніх дослідження показали, що споживання кави, яка не проходить фільтрацію, призводить до підвищення рівня холестерину і/або гомоцистеїну.

Перше дослідження, проведене в Нідерландах доктором Мариною Груббен, було опубліковано в «Американському журналі клінічного харчування». В ньому брали участь 64 здорових дорослих чоловіки, які пили 6 великих чашок нефільтрованої кави на протязі двох тижнів. Результати показали збільшення рівня гомоцистеїну на 10%. Вчені пов’язують це з можливим підвищенням ризику розвитку серцевих захворювань на 10 %.

В другому дослідженні учасники пили нефільтровану каву на протязі 2х тижнів. Спостерігалось збільшення рівня холестерину в крові на 2 мг/дл. Після 2х тижнів вони перейшли на фільтровану каву і рівень холестерину в крові провернувся до попередніх показників.

 

НАШЕ РОЗТАШУВАННЯ

map


Наша адреса: 
Україна, м. Львів
вул. Липинського, 4 
тел. 253-25-52


Понеділок - П'ятниця: 
10:00 - 19:00

Субота, Неділя - вихідний

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

mail2

Joomla Templates - by Joomlage.com