Гарячий шоколад

Гарячий шоколадРОЗКІШНИЙ, НІЖНИЙ ШОКОЛАДНИЙ...

Гарячий шоколад - це вже давно встановлена класика в меню всіх без виключення закладів. З англійським Zuma Ви можете приготувати не тільки прекрасний гарячий шоколад але й створити дивовижно смачний какао, які смаку- ватимуть дітям та дорослим.

Zuma оригінальний та дуже смачний шоколад, що дозволить Вам приготувати як класику вищої категорії, так і оригінальний напій за Вашим власним рецептом.

Всі товари ZUMA гарячий шоколад схвалені для вегетаріанців, та сер- тифіковано Націона- льним науковим фондом сертифі- кації продукції Великобританії NSF-CMi, як про- дукт вищого класу (higher level).

У всьому світі гарячим шоколадом називають те, чим вchok pdf нас вважають какао. А в нашому розумінні – гарячий шоколад – це густий, тягучий, солодкий напій, який потрібно вишкрябувати ложкою з чашки. Але, як говориться, скільки смаків, скільки і думок. Хоча з початку взагалі не було ніякого чіткого розподілу між шоколадом і какао. Попередником теперішнього гарячого шоколаду був стародавній напій chocoat (гірка вода) – який за легендою подарували світу древні цивілізації ацтеків та індійців майя. Шоколадне дерево (Theobroma cacao – «їжа богів») – це вічнозелена рослина, природним середовищем росту цих дерев є тропіки. В світі існують такі  підвиди дерева какао як: криоло (благородне какао), форастеро та тринітаріо. Найкращим підвидом вважається ніжний криоло, який розводиться в Мексиці та Центральній Америці. Плоди дерев такої групи як форастеро більш низької якості, їх смак більш терпкий та в’язкий. У відмінність від кави, какао і приготовлений на його основі порошок для приготування гарячого шоколаду різних виробників за своїми смаковими якостями майже не відрізняються один від одного. Що стосується безпосередньо якості какао, то вона визначається процентним співвідношенням какао. Чим більше процент, тим кращим вважається шоколад і тим він гіркіший. Різні фірми, виробники гарячого шоколаду розробляють кожна свою рецептуру, включаючи додаткові компоненти, наприклад такі як розрихлювачі (щоб маса не злипалась), згущувачі, цукор чи його замінник, ароматизатори, фруктово-глюкозні сиропи і т.д. смак напою напряму залежить від комплексу поєднання цих компонентів. Секрет виробництва високоякісного гарячого шоколаду також полягає в змішуванні різних сортів какао.

Comments:

НАШЕ РОЗТАШУВАННЯ

map


Наша адреса: 
Україна, м. Львів
вул. Липинського, 4 
тел. 253-25-52


Понеділок - П'ятниця: 
10:00 - 19:00

Субота, Неділя - вихідний

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

mail2

Joomla Templates - by Joomlage.com